Det pynter altid med en nymalet facade på din bolig. Det er også her folk danner deres første indtryk af din bolig, så det er selvfølgelig ekstradejligt, når facaden er helt frisk og flot. Du kan vælge, hvorvidt du ønsker at male facaden på din bolig selv eller om du ønsker at lade en professionel om at trække det tunge læs. Hvis du overlader jobbet til en professionel, kan du finde frem til maling af facade pris herunder. 

maling-af-facade-pris
maling-af-facade-pris

Hvad koster maling af facade?

En gennemsnitlig maler vil typisk tage en timepris på mellem 250 og 500 kroner. Hvor på skalaen maleren ligger, kan dog afhænge af mange ting. Det gælder eksempelvis, hvor maleren holder til henne, hvor mange års erfaring den pågældende maler har, om han/hun er en del af et malerfirma eller arbejder selvstændigt og selvfølgelig også omfanget af maleopgaven.

Når du skal male en facade, kommer prisen oftest også an på, hvilken type facade der er tale om og der er for eksempel forskel på om, der er tale om en træfacade eller murstensfacade. Herudover kan det også være dyrere, hvis der er mange vinduer og døre eller hvis facaden, der skal males, er flere etager høj.

Man kan typisk regne prisen om til kvadratmeter, hvis man kigger lidt groft på det. Har du eksempelvis 150 kvadratmeters facade, der skal males, og en maler tager cirka 200 kroner per kvadratmeter, kan du regne med at skulle betale 30.000 for at få malet husets yderside. 

Det kan dog være svært at fastlægge en sådan pris uden kendskab til de nærmere omstændigheder. Du kan derfor benytte dig af en online tilbudstjeneste, hvor du helt gratis og uforpligtende modtager tre unikke tilbud fra tre håndværkere for en mere konkret pris. 

3 gratis og uforpligtende tilbud – sådan gør du:

Denne løsning sikrer dig, at du får fastsat en pris, så der ikke venter dig ubehagelige overraskelser og så du samtidig får den bedst mulige løsning til den billigste pris. 

Du skal blot udfylde formularen, som du finder ved at klikke på følgende link: 3byggetilbud.dk. Her skal du kort beskrive dit ønskede maleprojekt og medsende eventuelle billeder af facaden på din bolig. Indtast herefter dine personlige oplysninger og afvent en bekræftelsesmail, hvori du finder et link, så du kan følge processen for din opgave.

Såfremt der er brug for det, vil et kundeserviceteam kontakte dig, hvis der er brug for yderligere oplysninger, ellers vil du blive kontakte af tre forskellige håndværkere indenfor tre arbejdsdage, der hver især vil fremsætte et tilbud på dit forestående projekt. Hvis der er behov for det, kan du også invitere en eller flere af håndværkerne hjem, så de bedre kan fastsætte en pris for dig.

Herefter er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker at benytte dig af en af de tre håndværkere eller ej. Hvis du vælger at gøre det, er du dog også dækket af en helt gratis entreprisegaranti, som beskytter dig og dækker for op til 35.000 kroner, hvis du er privatperson, og der skulle opstå fejl og mangler i forbindelse med udførslen af dit arbejde. Ved erhverv eller forening vil garantien dække op til 100.000 kroner. Du er altså garanteret et positivt resultat. 

Hvorfor lade en professionel male din facade for dig?

Det står dig frit for at male din facade selv, hvilket selvfølgelig også gør, at du sparer nogle penge, som du kan bruge andetsteds. Det er dog vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvordan det skal gøres, for at opnå det bedst mulige resultat uden fejl, mangler og sjusk.

Du sparer dog dig selv for en stor arbejdsopgave, hvis du overlader jobbet til en professionel. Denne vil vide, hvordan man bedst skåner sin krop. De fleste almindelige mennesker vil nemlig ikke kende til de rette teknikker, der skal til, når man maler. Dette resulterer ofte i ømme muskler og kropssmerter i ryg, nakke og lænd. Undgå at være bundet til din seng og sæt dig hellere frivilligt ned i sofaen og lad en professionel klare det hårdt fysiske arbejde for dig. 

Herudover vil en professionel også vide præcis, hvordan de forskellige facade typer skal håndteres, hvordan forarbejdet skal gøres, for eksempel hvordan det skal håndteres, hvis der er tale om en pudset facade – nypudset eller ældre pudset – og hvilken type maling, der er bedst at bruge til lige netop din facade. Herudover vil den professionelle maler besidde den rette præcision og de rette teknikker for et fejlfrit og perfekt resultat. Samtidig kan du læne dig tilbage velvidende om, at den professionelle maler kun bruger det bedste og kvalitetsrigtige maling og udstyr hertil, så malingen holder i mange år. 

facademaling

Hvorfor er det en god idé at male din facade?

Når den helt rigtige maling er anvendt i henhold til din type facade, så har maling af facaden ikke kun en æstetisk funktion, men den er også med til at vedligeholde din bolig, da den retter maling, beskytter mod vind og vejr og kan minimere risikoen for alge- og skimmelvækst i din bolig. Hvis din facade er af træ, vil den rette maling ydermere beskytte mod forrådnelse. 

Der er altså mange gode grunde til at vælge at male din facade; ikke alene pynter det og giver et godt førstehåndsindtryk af din bolig, men det er også helt vildt praktisk og en god vedligeholdelsesudgift for vigtige fordele i fremtiden. Hvad enten du lader en professionel maler om at tage det tunge læs for dig eller vælger at påtage dig opgaven selv, så kan vi kun anbefale dig at male din facade, hvis det ikke er blevet gjort længe, det kan spare dig for mange udgifter i fremtiden. Det kan samtidig også være med til at øge værdien af din bolig, hvis du går med tanker om at sælge. 

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *