Oveni en flytning er det ofte uoverskueligt at skulle male en lejlighed ved fraflytning. Derudover skal du også skal have pakket og transporteret alle dine ting til dit nye hjem. Dernæst pakke ud og måske endda renovere eller male din nye lejlighed også. Der er altså mange opgaver, der følger med, når man vælger at flytte hele sit liv til en ny lokation. Derfor er maling af sin lejlighed ved fraflytning en opgave, der kan få de fleste til at ty til de lidt lettere løsninger. En af de steder, man kan spare sig selv tid, er ved at hyre en professionel maler. Én der kan gøre jobbet for dig, så du kan bruge din tid på andre ting i din ellers travle flytteproces. 

Maling af lejlighed ved fraflytning pris 

Det behøver ikke at være en kæmpe udgift at hyre nogle til at klare malerjobbet for dig. Det er dog svært at svare på, hvad det præcis kommer til at koste. Dette afhænger af mange ting. En maler koster i gennemsnit mellem 250 kr. og 500 kr. i timen, og dertil kommer der ofte omkostninger til materialer og lignende oveni.

Nogle malerfirmaer har en fast pris for traditionelle maleropgaver. Herunder eksempelvis maling af vægge og lofter ved fraflytning fra en lejlighed. Det kunne eksempelvis være 175 kroner per kvadratmeter. Hvis du derfor skal have malet en hel lejlighed på 70 m2, vil prisen for at få hele din lejlighed malet være omkring 12.250 kroner. Det betyder, at du rundt regnet vil kunne budgettere med små 13.000 kroner for maling af en 70 kvadratmeter lejlighed ved fraflytning. Prisen kan dog variere afhængig af hvilken maler, du vælger, hvilken type maling du ønsker at bruge, samt en række andre faktorer.

Det kan lyde af meget, men det er alle pengene værd. Du kan herved lægge din gamle lejlighed bag dig. Og det er uden at skulle bekymre sig om alle de forpligtelser, der følger med, når du skal overlade lejligheden til de nye lejere eller ejere. Samtidig kan du have god samvittighed over, at du efterlader lejligheden i den bedst mulige stand med et job, der er perfekt udført. 

3 gratis og uforpligtende tilbud – sådan gør du

Som nævnt, er det svært at fastslå den endelige pris for dit maleprojekt. Men med vores helt særlige ordning, hvor du kan få tre gratis og uforpligtende tilbud fra tre forskellige håndværkere, sikrer du dig, den bedst mulige behandling til det bedst mulige tilbud. 

Det er hverken så tidskrævende eller kompliceret, som mange måske går og tro. Du skal blot klikke dig videre til vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk og følge nedenstående guide:

  • Indsæt en kort beskrivelse af dit forestående maleprojekt. Medsend eventuelle billeder, hvis det giver mening
  • Indtast herefter dine personlige oplysninger og indsend opgaven
  • Afvent en bekræftelse på din e-mail, hvori du finder et link til et overblik over din opgave
  • Måske modtager du et opkald fra et serviceteam med eventuelle nærmere spørgsmål omkring dit projekt og tidsrammen, hvori du ønsker at det skal udføres 
  • Afvent en tilbagemelding fra tre håndværkere indenfor tre arbejdsdage, der hver kommer med deres unikke tilbud på udførslen af din opgave

Tit vil dette tilbud være en fast pris, så der ikke kommer nogle uventede og ubehagelige overraskelser. Det er også altid en god idé at invitere en eller flere af håndværkerne hjem. Dermed kan du få en præcis vurdering i henhold til prisen. Det står dig selvfølgelig frit for at vælge, hvilke af de tre håndværkere du vælger. Du er også fri til ikke at acceptere nogle af tilbuddene. Hvis du vælger en af de tildelte håndværkere, får du dog samtidig også en gratis entreprisegaranti. Det vil sige, at du er dækket af op til 35.000 kr. som privatperson og op til 100.000 kr. som erhverv eller forening. Hermed sikrer du dig, hvis der skulle vise sig at være fejl og mangler efter, at maleren har udført sit arbejde. Se dét er god service. 

Du kan med fordel bruge linket herunder.

Kan jeg selv male lejlighed ved fraflytning?

Det er ganske muligt selv at male lejlighed ved fraflytning. Det vil dog selvfølgelig spare dig for meget tid og mange kræfter, hvis du overlader en professionel til arbejdet. Oftest skal der ovenikøbet males mere end en gang. Samtidig kan det også være svært at vide, hvordan du bedst forbehandler de specifikke vægge og hvilken type maling, der vil være bedst. Dermed kan den nye lejer eller ejer have glæde af malingen i lang tid.

Hvis du vælger en professionel, kan du herudover også sikre dig, at den nye lejer eller ejer er tilfreds. Dermed skal du ikke retur og fikse eventuelle problemer eller mangler. Det kan også ske, at du efter megen tid og hårdt arbejde skulle ende med at betale en professionel for at rette op på de fejl, der kan forekomme, når man ikke er en professionel maler. 

Hvorfor lade en professionel klare jobbet for dig?

Det særligt gode ved at lade en professionel maler klare jobbet for dig er, at de har den rette viden til at vælge de helt rette materialer. Samtidig har de også de bedste redskaber og teknikker og kan bidrage med perfektion og præcision. Derved opstår der ikke fejl og mangler, som vil være til gene for den nye lejer eller ejer. Herudover bruger de maling af bedste kvalitet, så det holder i meget længere tid. 

Ydermere ved den professionelle maler, hvilke teknikker man skal bruge, når man maler. Dermed ødelægger man ikke sin krop. De fleste almindelige mennesker vil ofte døje med muskelømhed og smerter. Herunder smerter i ryg og nakke efter at have malet en hel lejlighed. Det kan være svært at vide, hvordan man aflaster sin krop på den bedst mulige måde. Dette er skavanker, man ikke har lyst til at døje med i enhver situation. Men bestemt ikke når man i forvejen står og skal til at flytte og bære tunge kasser, samt flytte ud igen i sit nye hjem.

Overlad derfor det tunge læs til én, der har forstand på det. Dermed behøver at være sengeliggende efter en flytning. Herudover kan du have god samvittighed over, at du overlader din gamle bolig i den bedst mulige stand. Derudover kan du også lægge din gamle bolig og dine forpligtelser med denne bolig bag dig – med god samvittighed. Vi ønsker dig en god flytning. 

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *