Det er ikke svært, i disse tider, at komme ind i en daglig rutine, hvor hverdagens ensformige og trivielle gentagelsesmønster, får alle dage til at minde om hinanden, mens livet flyver forbi, fordi alt bare fortsætter, som det altid har gjort.
Det kan være, at du har brug for at der skal ske noget nyt. Maling af lejlighed kan være en rigtig god idé, hvis du har brug for en synlig forandring i dit hjem, ikke alene fordi en nymalet lejlighed pynter og holder støv og snavs væk, men det er også en rar forandring, der får en til at stoppe op og nyde de små ting i livet. 

Maling af lejlighed pris

Det er selvfølgelig altid billigere at gøre tingene selv, men hvis du vil være sikker på at arbejdet bliver gjort på den helt rigtige måde, så anbefaler vi, at du får en professionel maler til at gøre arbejdet for dig.

Du kan indhente tre gratis og uforpligtende tilbud fra malere, ved blot at indsende en beskrivelse af dit malingprojekt og hvordan du ønsker, at det bliver gjort. Herefter vil tre håndværkere kontakte dig med hver deres unikke tilbud. Ud fra disse oplysninger kan du så helt uforpligtende træffe et valg om, hvorvidt det er noget du har lyst til eller ej.

Gennemsnitsprisen for en maler er mellem 250 kr. og 500 kr. i timen, så det giver dig et nogenlunde estimat på, hvad det vil koste. Hvor lang tid det tager afhænger også af flere forskellige ting, herunder hvor stor din lejlighed er, hvordan den er konstrueret og hvor meget der skal males.

I de større byer (København, Århus, Odense, Aalborg) vil det herudover også ofte være dyrere, end det vil være det i de mindre byer. Det skyldes primært to ting; højere leveomkostninger og større efterspørgsel. Hvis du indhenter et tilbud på malerarbejdet, får du stort set altid givet en fast pris, så du kan regne ud, hvorvidt dit budget kan bære opgaven. Samtidig kan du læne dig tilbage velvidende om, at der ikke gemmer sig nogle ubehagelige overraskelser, når du skal have gennemført dit maleprojekt. 

Maling af 3-værelses lejlighed pris 

Det er som sagt vanskeligt at give en fast pris på, hvad dit maleprojekt helt præcist kommer til at koste, da vi ikke kender de nærmere omstændigheder. Men for alligevel at give dig noget at gå ud fra, så har vi lavet en basisberegning herunder, som du kan følge. Prisen er dog ikke fastlagt og vil enten kunne være billigere eller dyrere afhængigt af det tilbud du vælger at tage imod i sidste ende.

Nogle malerfirmaer arbejder med faste priser per kvadratmeter, når det kommer til standardopgaver som eksempelvis at male lofter og vægge. Det kunne eksempelvis være 176 kroner per m2 gulv, når de maler dine vægge og dine lofter.

Hvis din lejlighed derfor er 70 m2 vil det koste dig 176 * 70 = 12.320 plus det løse, så omtrent 12.500 -13.500 kroner.

Det vil spare dig både tid og kræfter og du kan læne dig tilbage og trygt overlade din lejlighed i hænderne på professionelle, velvidende at du er i gode hænder og at det bliver gjort lige som du vil have det. Herudover kan du være sikker på, at der kun bliver brugt de bedste materialer, så der går lang tid før, du behøver male igen. Dette kan ikke garanteres, hvis du vælger at gøre det selv og det er meget sandsynligt, at du snart må finde malergrejet frem igen.

maling af lejlighed pris

3 gratis og uforpligtende tilbud – Sådan gør du

Hos Maleeksperten.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud på enhver håndværkeropgave. Ved at besøge vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk, kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dit forestående malerarbejde, så du kan undersøge, hvor billigt du faktisk kan få det gjort.

Når du har klikket dig ind på portalen, skal du skrive en kort beskrivelse af din maleropgave og medsende eventuelle billeder. Herefter indsender du din opgave og får en bekræftelsesmail efter to minutter, hvori du finder et link til et overblik over din opgave.

Samtidig bliver din opgave behandlet af et serviceteam, der eventuelt kontakter dig for nærmere oplysninger om tidsrammen, hvori din opgave skal klares og andet i den boldgade. Når alle oplysningerne er på plads, vil tre håndværkere kontakte dig indenfor tre arbejdsdage, med hver deres tilbud. Herefter står det dig frit for at vælge en af de tre tilbud.

Hvis du vælger en af de tildelte håndværkere, tilbyder 3byggetilbud.dk en gratis entreprisegaranti til din opgave. Dette betyder at du er dækket for op til 35.000 kroner, hvis du er privatperson og 100.000 kroner hvis du er en forening eller et erhverv, til at dække eventuelle fejl og mangler.

Hvorfor du skal lade en professionel om det 

Som med alt andet har du et valg, når du står foran et malingsprojekt. Du kan vælge at tage den billige løsning og gøre det selv. Resultatet kan sagtens blive fint, men det et kan være svært at vide præcis, hvilke materialer du skal bruge til at forbehandle dine vægge, hvilken type maling der er bedst og hvordan du bedst beskytter dine ejendele, når du skal male din lejlighed.

Maling af lejlighed er som at vælge en bil, du kan nemt køre rundt i en 20 år gammel Skoda, men der er noget lækkert og luksuriøst over at vælge en Rolls Royce. Hvis du vælger Skoda’en kræver det en del ekstra arbejde og den skal oftere fikses. Hvis du derimod vælger Rolls Roycen, så ved du at der bliver brugt de bedste redskaber og teknikker for den rette perfektion og præcision. Herudover ved du at malingen er af bedste kvalitet, så den kan holde i årevis, så det ikke er et årligt tilbagevendende projekt. 

Herudover tager den professionelle maler det tunge læs for dig. Det kan være hårdt for kroppen at male, og især ryggen går det ofte ud over, da en ikke-professionel oftest ikke kender til de rigtige teknikker og let kommer til at lave klassiske malerfejl, der altså går ud over din krop. Hvis du vælger en professionel, kan du altså læne dig tilbage og spare dig selv og din krop for ømme muskler og smerter og i stedet fokusere din tid og energi på noget, der er vigtigt for dig. 

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *