Dette indlæg er sponsoreret

Har du et ønske om at få en maler til at udføre et stykke arbejde for dig? I så fald er det ikke sikkert, at du selv har råd til det. Er det tilfældet, kan du føle dig nødsaget til at optage et lån.

Det er dog ikke sikkert, at det kan svare sig, hvorfor der er en række overvejelser, du er nødt til at gøre dig, inden du kaster dig ud i at finde et lån hos f.eks. Matchbanker.dk. Er du ikke varsom, kan du nemlig nemt end med at brænde fingrene.

Hvor længe vil du blive boende?

En af de ting, der skal inddrages i dine overvejelser er, hvor længe du vil blive boende i boligen. Har du planer om at flytte indenfor nærmeste fremtid, skal du nemlig ikke forvente, at du kan holde pengene hjemme.

Har du derimod i sinde at blive boende i mange år, forholder det sig anderledes. Sandsynligvis vil det ikke være en direkte god investering at låne penge til en maler, men du kan som minimum minimere dit tab, såfremt du bliver boende i boligen i en årrække, før du sælger.

Kan du få et godt lån?

Når du skal optage lån til boligforbedringer, er det afgørende, at du kan få et godt lån. Én ting er, at du skal betale for selve ydelsen, der bliver leveret af maleren, men dette kan faktisk blive mange gange dyrere, hvis ikke du er varsom med dit valg af lån.

Rigtig mange lån på det danske marked er nemlig dyre, hvorfor det er vigtigt, at man afholder sig fra at optage et af disse. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du bedst sikrer dig, at du ikke optager et lån, der er alt for dyrt, så klik her.

Er der tale om en markant forbedring?

Hvad der især kan vise sig at være afgørende for, om det kan svare sig at låne penge til en maler er, om det stykke arbejde, der udføres, vil være en markant forbedring. Er der f.eks. nikotingule vægge i hele hjemmet, fordi tidligere ejer har røget, er det sandsynligvis godt givet ud.

Det er dog et faktum, at det ikke er muligt at givet et konkret svar på, hvorvidt det kan betale sig at låne penge til en maler. Der er rigtig mange variabler, der spiller ind, hvorfor det afhænger meget af den enkelte situation og bolig.

Hvad der dog også er værd at påpege er, at du også bør tænke på den øgede livsglæde, der kan følge med, hvis du får malet din bolig. Lån dog kun penge til et formål som dette, hvis du er helt og aldeles sikker på, at din økonomi kan bære det – ellers forsvinder din livsglæde lynhurtigt igen.

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *