Dette indlæg er sponsoreret.

Banken er ikke altid villig til at låne dig penge. Skal du have et lån i banken, stilles der som regel et krav om, at du kan bevise, hvad pengene skal bruges til. Herefter skal din bankrådgiver godkende dette formål, før et lån kan bevilliges.

Har du gjort dig tanker om at optage et lån til at betale en maler, er det ikke sikkert, at banken mener, at det er en god idé. Det betyder dog ikke, at det ikke kan lade sig gøre.

Der er nemlig også rig mulighed for at optage lån på nettet, hvor der ikke stilles spørgsmålstegn ved lånets formål. Er det noget, du har gjort dig overvejelse om, så sammenlign privatlån gennem Fairlån, for at se dine muligheder.

Onlinebaserede långivere interesserer sig ikke for lånets formål

En af de markante fordele ved at optage lån på nettet er, at långiverne ikke har interesse i, hvad pengene skal bruges til. De er udelukkende interesserede i at sikre sig, at din økonomi tillader dig at betale den månedlige ydelse.

Det kan derfor sagtens lade sig gøre at låne penge til at betale en maler for et stykke arbejde, såfremt man har et ønske om at gøre dette.

Er du ikke villig til at låne penge på nettet, er dine muligheder dog mere begrænsede. Det er nemlig ikke sikkert, at din bank mener, at du skal have lov til at låne penge til et sådant formål.

Mange optager lån i deres friværdi

En stor del af dem, der vælger at låne penge til at forbedre deres bolig, herunder at få malet, vælger at optage et lån i deres friværdi.

Det kræver dog, at man faktisk har en friværdi, man kan låne i. Har man ikke det, er man nødt til at se sig om efter andre muligheder. Det kan være at gå i banken, men det kan også være at låne penge på nettet.

Har man muligheden for at optage et lån i sin friværdi, vil det dog være at foretrække, eftersom det som regel vil være det billigste lån, man kan få.

Overvej om det er værd at låne til

Ganske vist kan det være rart at få malet i sin bolig, men det kræver ikke, at en professionel maler gør det. Derimod er det et stykke arbejde, man sagtens kan kaste sig ud i selv.

Har du gjort dig tanker om at låne penge til formålet, er det vigtigt, at du overvejer det nøje. Du kommer nemlig til at sætte dig selv i gæld for et stykke arbejde, som du selv kunne udføre.

Derfor skal du være fast besluttet på, at det er den rette beslutning, da du naturligvis kommer til at betale af i en længere periode.

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *