Dette indlæg er sponsoreret.

Har du gjort dig tanker om at låne penge til en maler? Hvis ja, så er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er alle, der har mulighed for at gøre dette.

Dette er der flere årsager til, men det handler primært om, at der er mange, der ikke kan få bevilliget et lån hos banken.

Kan man ikke det, er der dog også andre muligheder. Har du fået afslag i banke, så sammenlign forbrugslån online, hvor du også finder mange lånemuligheder. Vær dog opmærksom på, at du heller ikke her er garanteret et lån.

Dine lånemuligheder afhænger af din kreditværdighed

Der er flere parametre, der påvirker dine lånemuligheder. Med afsæt i disse parametre, bliver der udarbejdet en kreditvurdering, som er det, der kommer til at ligge til grund for dine lånemuligheder.

Bliver det vurderet, at du ikke er kreditværdig, vil du ikke have mulighed for at få bevilliget et lån. Har du derimod en god kreditværdighed, vil du have nemt ved at få et lån.

Blandt de parametre, der bliver inddraget i din kreditvurdering, er din indkomst, din øvrige gæld, dit rådighedsbeløb m.m. Alt dette bliver der kigget nærmere på med henblik på at vurdere, om du har tilstrækkelig betalingsevne til at dække den månedlige ydelse.

Bankerne låner ikke ud til alle formål

Har du planer om at skulle låne penge i banken, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at de ikke låner penge ud til alle formål. Derfor er det ikke sikkert, at din bank er villig til at yde dig et lån til en maler.

Det er meget forskelligt fra bank til bank, hvad de er villige til, hvorfor der ikke er andre muligheder, end at forhøre sig hos din bank, hvis du vil vide mere.

Hvis du har forhørt dig i din bank, og du her har fået afslag, er det ikke ensbetydende med, at et lån er udelukket. Det betyder blot, at du er nødt til at undersøge andre muligheder.

De fleste kan få bevilliget et lån

Det er forholdsvis nemt at få bevilliget et lån på nettet. Derfor kan de fleste også blive godkendt til et lån, såfremt de ønsker at optage et lån til at finansiere en maler eller deslige.

Blot fordi det er muligt, er det dog ikke ensbetydende med, at det er en god idé. Har du gjort dig tanker om dette, er det meget vigtigt, at du sikrer, at du faktisk har råd til at optage et lån.

Det er nemlig ikke gratis at låne penge, hvorfor du ikke blot skal betale månedlige afdrag, men også betale rente- og gebyromkostninger, hvilket du naturligvis ikke må være i tvivl om, hvorvidt du har råd til.

Velkommen til min side Maleeksperten.dk

Jeg har arbejdet i en farveshop igennem 8 år, og været selvstændig maler i snart 12 år nu, så jeg er vidst det man kalder en rigtig malernørd – eller med andre ord maleekspert.
Jeg deler mine mange års erfaring her på siden, og håber du vil tage godt i mod det.

Vh Søren G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *