Belysning – har det betydning?

Det kommer bag på mange, hvor stor betydning det kan have for et hjem, at der er en god belysning. Det kan virkelig bringe liv i hjemmet og det kan på mange måder komplimentere jeres valg af møbler eller maling.

Fx er det utroligt vigtigt at sprede lyset, når du indretter dit hjem. I mange hjem har folk valgt lamper, der retter lyset nedad, hvilket kan give en mørk og trist fornemmelse af rummet. Andre gange kan det også give en form for hygge, når man vælger at koncentrere lyset – hvis det for eksempel er i en krog af huset, som er møbleret og ment til læsning eller strikning.

En måde man kan gribe det an på, når man er på udkig efter nye lamper, der kan bringe lys og liv i hjemmet er ved at gå igennem samtlige rum i huset og stille sig selv følgende spørgsmål:

 

  • Hvad mangler der i rummet? Hvilken form for lys kræver det at skabe en helhed?

    • Skal rummet have en funktionel belysning, altså koncentreret lys? Hvordan supplerer forskellige lyskilder hinanden?

    • Mangler rummet opadrettet eller nedadrettet belysning?

    • Mangler rummet lys, der giver stemning?

    • Passer belysningen til møblerne?

 

Det er meget forskelligt fra hjem til hjem, hvordan forskellig belysning har en betydning. Hvis du leder efter inspiration til at bringe det rette lys ind i dit hjem, foreslår jeg at du udforsker LEDpaerer.dk, da de har lige præcis det udvalg du har brug for og det er muligt at ringe ind og få online hjælp af deres veluddannede personale.

De sælger LED belysning, som er det de fleste efterspørger i dag og det de fleste butikker har på hylderne. Det har en bedre belysning end de almindelige glødepærer vi før var vant til – og så er de endda mere økonomiske også.

Her kan du se en video af Thomas fra LEDpaerer.dk, der forklarer lidt om netop dette

https://www.youtube.com/watch?v=Zgid6-aIsW8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *